Imam nov telefon

Pri nakupovanju telefonov sem se do zdaj držal principa, ki bi ga na kratko opisal takole, kupi telefon takrat, ko bo za neko srednjo ceno (npr 100€) dostopen telefon v vseh pogledih oh in sploh boljši od starega. Moj prvi je bil Alcatel-ov model one touch (Halo Nina), imel je dvovrstični zaslon, pa še eno vrstico s simbolčki, seveda črnobel, imel je podstavek za polnjenje, pa prostoročno telefoniranje je omogočal. Bil je tudi zelo lepo oblikovan in majhen (za tiste čase).

http://www.nora-pg.si/storage/1842/simobil-halo-nina.mpg

 

 

Nasledil ga je Siemensov CX 65. Barvni zaslon, VGA fotoaparat, prenos podatkov na računalnik. Kot dan in noč. Res mnogo, mnogo boljši od prednika. Prekašal ga je v vseh pogledih za 100%, potem pa še polno stvari, ki jih Alcatel sploh ni imel.

www.cx65.de

Trenutno ne vidim telefona, ki bi bil toliko boljši od CX 65 kot je bil CX od Nine. No vidim, ga že, samo se ga ne da dobit v sloveniji. Sharp 904. Ima VGA(480×640) zaslon, kar je zame izredno pomembno. Bolj kot karkoli drugega. Na takem zaslonu bi se pa že dalo pogledati kakšno epizodo Seinfelda, recimo na vlaku, če imaš srečo in dobiš sedež.

http://www.gsmarena.com/sharp_904-1490.php

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s