Streljanje študentov

Ja take mamo, v Ameriki se vsaj 2x na leto streljajo.
Sam pri sebi se tolažim, da se kaj takega v Sloveniji ne more zgoditi. Zakaj ne? Ne pravim, da pri nas pa ne moreš priti do orožja, gotovo se da. Ampak kot vidim, streljajo v glavnem taki heckoti, geeki, ki pa pri nas ne morejo priti do orožja.

Zakaj ne? Predstavljate si enega povprečnega slovenskega heckota, recimo ….*

Recimo, seveda čisto hipotetično, da ima Žiga vsega dovolj, odloči se, da bo končal svoje bedno življenje, s sabo pa bo odpeljal še nekaj mimoidočih ali pa morda bežnih znancev in sodelavcev, ki so mu storili kakšno krivico. Datum ima določen, pripravljena ima poslovilna pisma, sporočila za slovenske novice in požarja je že napisal, treba je samo še kupiti orožje. Samo?

Hja, ker se vse to dogaja na brzino, o kakšnem legalnem nakupu ni govora, birokracija pri nas melje počasi (tokrat na srečo), torej bo treba v geto :mrgreen:. Spozna prijaznega prodajalca orožja, ki mu obljubi najnovejšo robo po najbolj ugodnih cenah. Žiga pa ima smolo, prijaznem prodajalcu ne pade na kraj pameti, da bi mu karkoli prodal. V bistvu ga bo samo zvabil v kakšno samotno ulico, ga dvakrat usekal po betici in mu pobral kupnino. To je pač usoda geekov.

Kako sem vesel da živim v Sloveniji, deželi počasnih birokratov in pokvarjenih trgovcev z orožjemD

*seveda gospod na sliki nima čisto nič z zgodbo, je pač taka v redu slikca

2 thoughts on “Streljanje študentov

Komentiraj