Zlopamtilo

Sem dobil kar nekaj odzivov (2) na moj prejšnji post, ki je ponesreči pristal v javnosti. To je bil samo arhiv mojega pizdakanja (moška različica pms) po tabli, ki služi za zlobne namene vnaprej. Sem pač zlopamtilo s sodobnimi pripomočki.
Če koga zanima kaj dejansko je bilo, mu lahko pošljem zazipano stran na mejl.
Če kdo čuti neznosno potrebo da še kaj izlije na to temo (bes, nestrinjanje, ..), lahko kar tukaj pove. Toleriram tudi zelo ostre komentarje.

Advertisements

24 thoughts on “Zlopamtilo

 1. Ne morem napisat ne strinjanje, ne nestrinjanje, samo ugotovitev :
  Mesec junij je očitno mesec pizdakanja. Takšnega globalnega. Epidemija ?

 2. Ne morem, da verjamem, da se je popoln politični analfabet lotil pisanja o politiki. Glede na to, da je od zadnje objave minilo več kot mesec dni, upam, da ga je politikantsvo minilo enkrat za vselej. Resnično bi bilo ne le neprimerno, pač pa skrajno nehigienično ako bi se še naprej ukvarjal s politikanstvom in še dodatno onesnaževal slovenski medijski in politični prostor.

  Diletantu, kot je avtor tega “testnega bloga” očitno ni dovolj, da kvasi neumnosti iz sveta kolesarjenja. Ne, lotil se je še politike! Dragi avtor, ne spoznaš se niti na kolesarstvo, zato nikar ne piši še o politiki! Morda bi lahko pisal kaj o svojih takoimenovanih podvigih na kolesarskih dirkah, kjer ti zmeraj nekaj manjka. Ali ti poči guma ali zadaneš kamen ali te nesramno zrinejo s ceste ali pa si preprosto…slab. To ponavadi tudi sam priznaš. Ker samokritičnosti ti pa v trenutkih slabosti res ne manjka.

  Naj bo dovolj za danes. Imam dober dan, tako da sem bil kolikor sem le mogel prizanesljiv!

 3. Na tekmi mi še nikoli ni počila guma, niti me niso zrinili s ceste, sem preprosto slab. Pa kamne neprestano zadevam, ampak v tem sem pa res dober.
  P.S.: kakšen zanimiv nick, me prav zanima kdo bi to bil?

 4. ZigaK, ne delaj se neumnega (tega ti res ni treba!), saj si lahko videl moj mail in torej veš kdo sem.

  Maja, ti pa molči! Nisem noben pussy! Če še enkrat jezik stegneš, ti populim tista tvoja krilca! Prepričan sem, da ne moreš biti kaj drugega kot nedeljska gorska kolesarka, so dont pussy me!

  Za take žalivke, kot si jih name spustila v enem samem stavku, bi te na vsakem normalnem forumu benali! Imediamente! Tukaj pa…ah, ZigaK pač, saj ga poznamo…

 5. Povej ti meni, insekt, zakaj na tvoj blog lahko samo povabljeni pridejo? Zato, ker je samo za trote?

  Žaljivka sem hotel napisat, valjda nisi blond, da ne bi poštekala?!? Baba!

 6. Insektinja, sem začel brat od konca. Kako hudiča naj fehtarim, če pa so komentarji onemogočeni? Pa itak nekaj ukinjaš, če sem prav razumel (rana ura je še in možgani neogreti). No, če ukinjaš blog,bom še spremenil mnenje o tebi in te gledal na eni evolucijski stopnički višje. Bloge namreč pišejo le večni nezadovoljenci in nezadovoljneži, ki svoje frustracije sproščajo na tak (pol)javen način. Vsi normalneži so z blogi poskusili in jih potem, ko jih je dokončno srečala pamet, ukinili ali pa vsaj nehali pisat. Žiga je izjema, on je prijazen, pošten, a nekoliko naiven fant, ki bloganje jemlje kot…kaj-pa-vem-kaj. A tudi zanj je še upanje.

 7. Insektinja a se ne piše čim dlje trpeli?
  Grampl ne se bat, bom uporabil vse moje veze in zasluge da te spravim med povabljence. No sej, pol pa ne bo nč pametnega za brat.

 8. Ja, zigak, verjetno imaš (izjemoma) prav! Sem malo prešnofal blog od Insektinje in kaj vidim? Da baba počne neumnosti! Namesto, da bi pisala o koristni uporabi zbranih del sestre Vendeline ali se kot vsako normalno ženšče ukvarjala s stvarmi znotraj ženskega dosega (na primer: Urškina poročna obleka, ali si Boris Kopitar barva lease ipd), se babše spravlja na Mangart, Vršič, Krim in podobne vrhove! Tako me srbijo prsti in tako bi napisal kakšen komentar na njeno zmedeno pisanje in predvsem na njene nedopustne in za babnico nedostojne aktivnosti, a kaj ko je zablokirala komentarje!

 9. Insektinja a se ne piše čim dlje trpeli?
  Po SSKJ se mi zdi, da bi oboje šlo.

  Grampln te že vidm. Ti boš kmalu postal (no verjetno že si) moj number one fan, ker je več kot očitno, da me obožuješ.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s