Super hardcore, awesome mountain biker dudes

Zadnjič sem linkal post od enga zelo skuliranga new age hipi 29″ rajderja. Ki na svojem blogu objavlja slikce rožic, kužke in včasih še kakšen mtb. Pač tipu je več do tistega skupnega vtisa ture in narave same in se ne obremenjuje s tehničnimi podrobnostmi. Oziroma sem to zmotno mislil. Njegove poste (bolj slike) gledam v t.i. scroll načinu, enega za drugim, komentarjev pa ne berem, ker jih je malo in so v glavnem v stilu keep up the good work, pa kakšne zasebne hecancije.

Tokrat sem pa prebral še komentarje. Điissssasss. Pa ni sam. Zadnje čase malo več berem mtbr in opažam porast takih in podobnih connoisseurjev. To so fantje nezadovoljni s traili, ki so vsi po vrsti prelahki zanje. In to morajo povedat celem svetu. Da se vidi kakšni majstri so.  Meni se zdi kar primerno imenovanje super hardcore, awesome mountain biker dudes. Na srečo (iz istega topica): When it comes to them messing with permanent trail closures, we are lucky that they are very resistant to getting off their bikes and actually doing manual labor.

Seveda jih imamo tudi pri nas, ampak se na žalost nimajo nad nikomer jeziti da jim delajo prelahke potke. Seveda to ne pomeni da se ne jezijo. Ali da nimajo možnosti na posreden način povedat kako so strašni. Kar se tega tiče so strašno iznajdljivi. Gredo tudi na asfalt in prehitijo kakšnega italjana na specjalki. Tolko da se ve.

Edit: imamo enega ki se jezi, samo on je res hardcore.

Pa še robantenje hipija na mtbr forumu (skoraj identično kot na blogu a daljše): http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=650719

Advertisements

18 thoughts on “Super hardcore, awesome mountain biker dudes

 1. Lahko bi dodal še link do mojstra. Meni je sicer tip kul, ker prakticira različne zvrsti kolesarjenja. Lahko bi bil pravi vzornik, verjetno mnogim tudi je.
  Vendar, kot je meni prijatelj omenil v podobnem primeru (ne bom ga omenil, da bi si zvišal kredibilnost komentarja) veliko si naložil, pa mogoče tudi premalo in se bodo prepoznali v tem tudi tisti, ki niso bili mišljeni. Res je pa za razmislek vse dobro :)

 2. Link sem dal, treba je samo parkrat kliknit. Moji bralci so navajeni na malo miselne telovadbe (skoraj vsi).
  Nevarnosti da bi se kdo, ki ni bil mišljen, prepoznal, ni. Bi moral prej prebrati.

 3. Ok, našla. Hura!
  Me je najprej šokiral, da je Tomo napisal tak komentar. So not lajk him. Ker kdaj je pa o že on prehitel kakšnega specialkarja?
  Seveda, ker nisem takoj dojela, da to sploh ni “him”. Sam to sem dojela šele pol…ko sem bila že šokirana.
  Samo to verjetno ni bistvo, a ne? :)
  A smetim? Itak ne. Sej to noben ne bere.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s