Zakaj berem bloge 7

clander o zaporih:
In fact, most white people would love to be locked up for their beliefs provided that they could go to a jail with private toilets, plenty of books and no rape.

bikesnob o investicijskih bankirjih:
If any one of my seventeen children expressed an interest in becoming a professional bike racer I’d steer them towards any number of more honorable professions. Weed dealing, fetish pornography, investment banking…I’d proudly stand around the water cooler boasting that they’d chosen any of those career paths over professional bike racing.

CommieCanuck o investicijskih bankirjih:
If I were a NYC cop, or an investment banker, I’d wear a kevlar vest all day.

linhares o vakumu:
That is quite an impressive vernacular for such vacuous thoughts devoid of any reason.

Jonas o fanboyih:
Pa še to, skoraj bi pozabil, Godlerja sem prejšnji petek odpeljal do Trsta, ker si je model zaželel novega iPada dvojko in sem mu priskočil delat družbo in špilat šoferja. Če je pa ponudil bencin in pijačo na pumpi! Ni da ni, jasno da grem, čeprav ne mislim nič kupovati, TAK fanboy pa tudi nisem, no! Novi model je res tanjši in hitrejši, bistvene razlike pa ni, saj nisem nor! Petindvajsetega so ga začeli prodajati tudi v Evropi, natanko ob petih popoldne in sva šla že zjutraj, ker je bil pripravljen čakati v morebitni vrsti. Vrsta je res bila, ampak se je naredila šele tik pred peto, ker so imeli Italijani že vse rezervirane. Godlerja še nisem videl tako bledega, kazalo je že, da sva hodila zastonj. Potem se je pa čudežno izkazalo, da imajo še dva nerezervirana in je hitro stegnil roko ter izfrkal plačilno kartico, dajte mi enega, hitro!

Drugega so pa, sam ne vem kako, nekako uturili meni. Eh.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s