Zakaj berem bloge 9

Jonas o teflonu:
Ko so šli Američani na luno, so nam mulcem v šoli potem še dolga leta učitelji razlagali, da je bilo drago, ampak ne zaman. Da so se znanstveniki zraven toliko novega naučili, da je ves svet profitiral od novih izumov in pogruntavščin, ki jih zdaj vsi uporabljamo. Recimo teflon, da se ne prime. Ob vrnitvi ob atmosfero bi se astronavti scvrli, če ne bi znanstveniki na hitro v nekaj mesecih izumili posebnega zunanjega premaza, odpornega na megavročino. Do takrat še ni obstajal, ker se ga ni potrebovalo in so ga na hitro izumili. Zdaj pa lahko na njem tudi navadni smrtniki jajčka cvremo, ne da bi se zapekla. Res vesoljska tehnologija, tale teflon.
Bogme, zmeraj je bil teflon. Drugega primera za iznajdbo iz vesolja še v življenju nisem slišal, tako, da bi običajen človek kaj od nje imel.

inrng & co. o deklicah in krompirju:
inrng: Wiggins has been “descending like a girl” in his own words.
užaloščeni ostali: Wigg’s comment about descending like a girl is just about as offensive as Sagan’s ass grabbing.
Anonymous: Imagine if he had said “I descend like a politically correct, bleeding heart, couch potato with a runny nose”.. Then we’d all know what he was talking about.
Doubter: Plenty of people have wasted space above complaining about that horrible thing Wiggins did. Frankly, I can’t stand the guy, but I find the outrage asinine. If that’s all you have to worry about, maybe find another hobby.

Pro Footballer o kolesarjih:
Why aren’t there penalties when there is a crash in cycling? I’d be falling over deliberately and appealing for a free push or whatever. Cyclists remind me of a bunch of women really. In women’s football they don’t mind a bit of pushing and shoving and they don’t even cry when they get knocked down. And their celebrations are much more modest – if I score a goal I expect my team-mates to be climbing all over me in excitement – that’s the manly thing to do.

Rollie Fingers: 2 od treh, ni slabo
Giving up on newfangled, complicated, non-durable, frequently-replaced, profit-siphoning gear, means you’re old, or poor, or sensible, or all of the above.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s