Jerca

Kako priti v strugo potoka Jerca iz Brevanta in predvsem kako priti ven na drugi strani.

Advertisements

3 thoughts on “Jerca

  1. Preveč slik je nalašč. Notri, kjer se začnejo orientacijske zagate ni ne gps ne gsm signala. Vse moraš imeti s sabo v trdni obliki, jaz recimo v telefonu. Ko sem prvič iskal izhod sem imel s sabo vse fotke kar sem jih našel pa jih je bilo premalo, sem se moral prebiti ven čez res zaj* vesine in vseskozi sem preklinjal pomanjkanje slik. Zdaj ko vem kako in kaj se mi zdita dve čisto dovolj. Ampak to je za ponavljalce. Poleg tega, kogar zanima naj se malo potrudi :)
    Prav zaradi obilice slik v tem postu sem tudi spremenil izgled bloga, kajti ta novi omogoča malo bolj humano postavljanje slik v tekst. Najbrž bom še ene parkrat mozaik slik prebil z besedilom, mogoče bom na kakšno fotko še vrisal smer, bomo videli koliko volje bo za to.

  2. No, ene so praktično identične. In o đizs, kje se ti to potikaš, da se morš zanašat na slike. To je pa že neki advanced MTB. No sej ne kritiziram, sam pač omenjam iz previdnosti, da zvem, če je kakšen globlji pomen v tem, ki ga jaz seveda ne razumem. Pr teb sen nikol ne ve.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s